Louisekunst.dk – mit online galleri

Velkommen til louisekunst.dk

Posted on September 22nd, 2008

Mit navn er Louise Sønderby.

Jeg begyndte at male i 2003 og fandt hurtigt ud af at det var en god måde for mig at slappe af og udtrykke mig på. Jeg maler primært abstrakt og med akrylmaling. Inspiration finder jeg blandt andet hos mennesker og i følelser, humor samt i naturen og årstiderne.

Håber du/i kan lide mine malerier, som kan ses hvis du klikker på Galleriet herover.
Du/i er velkomne til at skrive til mig såfremt du har en kommentar eller er interesseret i at få malet et maleri eller købe et af mine færdige malerier.

Med Venlig Hilsen

Louise

2 Responses to “Velkommen til louisekunst.dk”

 1. Joan Krejlgaard Says:

  Hej Louise
  Nu har jeg endelig været inde og se dine billeder. Jeg syntes de fleste af dem er flotte, men er jo nok mest glad for dem i de røde og blå/hvide farver, det er jo nok fordi at jeg er i humør til det :-) de gør en mere glad end man er i forevejen.

  Knus Joan

 2. Jette Thomsen Says:

  Hej Louise
  Jeg har set dine billeder, – de er dejlige og livsbekræftende i farverne. Men du er også en inspiration bare i dig selv og dit gode humør, så nu skal jeg selv snart til penslerne :0)
  Hilsen Jette

Efterlad en besked

You must be logged in to post a comment.